tråkigt..

Ligger i sängen och hostar hur mycket som helst!! :(
Kollar på film och fixar lite med bilderna i datan..

Ska gå och ta in hästarna snart..

Längtar till imorgon!! :D


//Camiilla

Film på Lollo..

Här är filmen på Lollo.. :)












//CAmiilla


hemma men åker igen..

Nu är vi hemma från stan.. Var till Hööks, elgiganten och media market.
Tittade på ny filmkamera på elgiganten och media market, men hittade ingen som bra i min prisklass..
På hööks hittade vi iallafall det vi sökte. En ny matingalgummistopp, sån där som gör att martingalen sitter still på ett och samma ställe och inte åker fram och tillbaka i halsringen. Hittade ingen brösta till henne som var fin, dom hade bara massa konstiga.
Sen åt Ebba och jag på MC tog med plusmeny så nu fick jag 2 blåa gals till..

Nu ska vi åka iväg igen.. Ebba ska rida Gullan så vi ska hämta Emelie och sen åka dit..


//Camiilla

Inne från stallet..

Nu är vi inne från stallet. Ebba och jag har hunnit med massa grejer.
Ridit Lollo och Emie, sen har vi gjort hö, fixat vatten, sopat hela stallet, fikarummet & sadelkammaren/foderkammaren. Vi har städat och plockat undan lite grejer.. :)
Och nu ska vi byta om och så ska vi åka till Hööks och köpa en ny brösta till Lollo, för den hon har är konstig så nu när jag ska börja hoppa in henne vill jag ha en som funkerar.. :)

Ridturen gick iallafall bra:) Vi red runt gropen, och på framsidan av gropen (som vi säger det) så kan man rida ner och rida genom lite vatten på ca 3-4 meter som är ungefär 20-45cm djup beroende på om det har regnat eller om det har varit sol i många dagar och idag var det typ 30cm.. Och där gick vi igenom 3 gånger fram och tillbaka. Första gången tyckte Lollo det var läskigt men hon gick fram till kanten sen ville hon inte. Då fick Ebba gå först och då hängde hon på sen dom andra gångerna red jag och Lollo först och sista gången så travade vi igenom och hon var super duktigt!! Sen fick Ebba hoppa dom 3 stockarna och en eka som ligger nere i gropen. Och det gick oxå jätte bra, Ebba blir bara duktigare och duktigare! Sen så klättrade vi upp för en backe och red hem..
Båda hästarna var super duktiga! Kunde inte ha med kameran idag eftersom jag red Lollo och då måste jag hålla i mig hela tiden.. hehe :P Men imorgon ska vi hoppträna i paddocken och då hänger kameran med förstås!!!
Så då kommer det upp massa bilder och kankse en film på Lollo:)

Ebba filmade igår och nu håller jag på och laddar upp den. Får de när den blir klar för det tar jätte långtid!!! Men den kommer upp så fort den är klar:)


//Camiilla

Ridit Lollo :)

Var ut och red Lollo idag i paddocken. Det har ju små regnat hela dagen och när jag skulle ha ridit när vi ko hem från stan så spöregnade det. Så jag väntade och vid halv9 tiden kunde jag ut och rida. Det är bra att det har regnat nu, eftersom alla vägar och våran gräspaddocken har blivit lite mjukare så det är bättre underlag att rida på.
Lollo var iallafall jätte fin i slutet. Provade med att skritta, trava och galoppera fram henne först i några minuter var och sedan gå ner till skritt igen och börja arbete henne. Hon busar så mycket i början så då ska vi prova att hon får springa av sig lite i början och det funkade faktiskt rätt så bra :) Tränade på att flytta henne för skänkel i några steg och våra fina galoppombyten, åt ett håll är hon klockren men år det ena hållet är det lite svårare men hon byter iallafall. Så med lite mer träning så kommer hon bli helt underbar. Hon är ju bara 3,5 år då man kan ju inte förvänta sig så mycket. Men hon lär sig allt så himla snabbt! 
Hade även en luva på henne idag för det blåser så himla mycket. Och det funkade och rätt så bra hon lyssnade mer på mig och hon struntade i alla flugor oxå eftersom dom inte kan flyga in i öronen på henne och hon tycker det är jätte irriterande..
Imorgon ska vi ut i skogen och busa.. :D

Sjaket och Emie fick en promenad i ca 20min.. :D Får ännu inte rida Sjaket :( men imorgon ska iallafall Emie ridas.

Ebba tog några bilder, men det var svårt eftersom det började skyma











Vi tog några bilder när vi var ute och gick oxå..







Håller även på och laddar in en film på Lollo men det tar så himla lång tid så den kommer upp imorgon istället..
Nu ska jag gå och sova... Godnatt:)

//Camiilla


Lunch..

Nu har vi haft lunch, men nu ska vi jobba igen..

Idag så ska jag bara rida Lollo. Och så ska vi ut och gå med Sjaket och Emie i ca 30min.
Men första ska Ebba och jag ner till stan och fixa några grejer så mer uppdate kommer i kväll med några nya bilder på mig och Lollo kanske... :)

//Camiilla

titta in på..

Om ni har tid kan ni ju få titta in på Ebbas blogg (hon som rider hos oss) www.Ebbafeliciahedberg.blogg.se

//Camiilla

bilder från Avesta..

slänger in lite bilder från Avesta..









Nu ska jag sova,, är mega trött och imorgon ska man upp och jobba igen men sen är det helg:)


//CAmiilla

regn regn regn:(

Det bara regnar hela tiden. Banan stog under vatten och Emie gick och spände sig hela tiden och var rädd för alla vattenbölar som blev.

1m Clear Round
Men första klassen gick ändå rätt så bra. Första så stanna hon ut sig men vi kom ända fram till nr 6. Så då gjorde jag omstart och då hoppade hon mycket bättre. Men mellan 3 och 4 fick jag aldrig till avståndet så hon vägrade på 4 men hoppade det igen när jag vände runt bara. Allt annat bara flög hon över. Till och med kombinationen som hon alltid har tyckt varit lite läskig.. Men vi har tränat mycket på det så träningen har gett resultat:) Nu är det bara det att hon stannar och tjurar vid ut- och insläpp.

1m A:0 + A:0
Andra klassen blev bara ett jävla helvete. Startade som nr 4 så vi nästan klara när dom skulle starta klassen, men dp hade inga funktionärer kommit till banan så då fick dom flytta fram starttiden. Vi väntade i 5min och så hade jag börjat ridit igång henne igen och då så har funktionärer fortfarande inte kommit fast domaren hade ropat flera gånger. Så vi fick vänta i yttligare 5min och Emie blev bara tjurigare för varje minut som gick för att det drog ut på tiden så länge. Och sen var det en kvar innan jag skulle gå in på banan så då hoppade jag oxern engång sen skulle jag skritta henne så hon fick vila lite. Men då ropar dom ut att det är jag som ska gå in på banan. Så det var bara att trava in på banan. Som tur tyckte jag att det var alltid 2 ekipage inne på banan men när vi gick där inne och väntade så blev Emie rädd för alla vattenbölar och det var vatten bölar i varenda hovspår så det var ju jätte roligt. Men hon hoppade ettan, men på tvåan fick vi 2 stopp (det låg precis vid utgången) men så hoppade hon tvåan och så var det denna dumma linje som jag inte hittade avståndet på i ösregnet så då stannde hon och vi blev uteslutna. :(



Emie tyckte verkligen inte om detta väder. Men vi tar nya tag och nästa Söndag är det Risk i Örebro.
Vi får hoppas det går bätte då!

Film och bilder kommer in senare när jag har laddad in allt i datan.
Malin fotade och fick massa fina bilder!! :D


//Camiilla

Tävling..

Nu är Emie fixad och snart ska vi åka till Avesta..
Malin och Ebba håller på och fixar det sista nu. :)
Det har öst ner i natt och åskat och blixtrat så banan står väl under vatten.. :( Inte så bra för min häst då hon är lite rädd för vatten bölar.. :S Så vi får se hur det går!


Men nu måste jag dra:)

//CAmiilla

Tävlingsutrustning Avesta

Min kläder.. John Whitaker kavaj, racesafe säkerhetsväst, MH stövlar och CH hjälm. sen har jag vita ridbyxor från Horze, skjorta från Jacson och Rockei vantar :)




Emies utrustning. Equi-Theme schabrak, veredus skydd fram och blåa benlindor bak.





Imorgon kommer massa bilder och kanske någon film om man har tur...

Så imorgon blir det ingen uppdate förns jag kommer hem.. :)


//Camiilla





Ridit och Tvättat

Nu så har ebba och jag ridit hästarna. Red uppe på en står åker uppe i skogen som ligger i träda så där får vi rida hur mycket som helst:) Så vi travade och galopperade massa fram och tillbaka så dom fick springa av sig:)
Emie var jätte duktig när Ebba red henne. lugn och fin. Hoppas bara att hon är på bra humör imorgon:D
Lollo var oxå jätte duktig men jätte busig. När vi red upp till åkern så tänkte hon hoppa över en vattenböl som kom på vägen och då tänkte jag att jag skulle lätta i handen så hon fick hoppa fritt. Men rolig som hon är hoppar hon över halva och sen slänger hon sig åt höger och jag fortsätter framåt.. hahah:D Och där låg jag på backen.. :S Som tur var missade jag vattenbölen men det var lite lerigt bakom så jag blev lite smutsig... Men sen var hon jätte duktig, sprang och ville bocka lite i galoppen precis när vi började galoppera men hon slutade efetr ett tag.. :D

När vi kom tillbaka tvätta jag av Lollo snabbt, för hon var helt dyngsur..
Sen var det Emies tur.. Hon blev lika fin som förut med det fina Lilla skimmel schampot, men det funkar på henne iallafall :) Så nu är hon tvättad och lindad och flätad. Jag lindar alltid med BackonTrack paddar dagen innan tävling så hästarna inte ska vara stela och ha massa gallor i benen.. Och för mig funkar det super bra:) 

Nu ska jag hoppa i sängen och imorgon kan jag faktiskt sova till halv 8 så är jag helt utvilad till tävlingen.. :)  


 
Imorgon ska vi rocka!!!!

 

//Camiilla

 


Packat..

Nu har jag och ebba vart ner till stallet och packat ihop alla grejer jag ska ha med mig imorgon. det är bara Emies sadel och träns som ska fixas, Men vi ska ju rida ikväll så det får jag fixa då.
Sen ska vi tvätta Emie eftersom hon är mer gul/grön än grå/vit.. Hahah:)

Imorgon är det skönt iallafall.. Första klassen börjar inte fören kl 11 men jag startar som nummer 3 så jag måste iallafall vara där till kvart i 10 så jag hinner gå banan och allt vad man ska komma ihåg att göra...

Nu ska vi försöka komma på något och äta och sen ska vi rida :)


//Camiilla

Film..

Nu ligger Ebba och jag och tittar på Film, sen ska vi ut och ta in hästarna.

När vi var ner på stan blev det köpt en ny bikini och ett par Jeans shorts, allt är till våran utlandsresa om 2 veckor:)


//Camiilla

Pay and jump

GESALA HOPPET

Onsdagar den 4 & 18 Augusti. första start kl. 18,00.
Det kommer hållas i våran gräspaddocken och framridning och framhoppning sker på gräs.
Höjderna kommer att vara från 40cm till 1m.
Anmälan ska göras senast Tisdagen förre tävlingsdag.
70kr / start
Vi kommer ha lättare Fika och man kan få köpa rosett för en billig peng om man vill.
Startlistor kommer att ligga uppe på bloggen dagen förre tävling.
Anmälan skickas till Therese eller min mail.
[email protected] eller [email protected]

Nu är det färdigt

Nu har vi gått klart den värsta åkern av alla som vi går på, Det är raps och massa flyghavre :S
Så nu ska Ebba och jag hoppa ner i poolen och sen ska vi åka in till stan och äta Spicy Hot.. :)

Ikväll så är det en lugn hemma kväll eftersom alla hästarna ska stå. Emie står idag eftersom hon ska tävlas på Torsdag och mina hästar får alltid vila 2 dagar innan och så rider jag alltid igenom dom dagen innan så dom är fina på tävlingsdagen och inte stela.. 
Lollo får vila för hon var så duktig och gjorde skänkelvikningar och galoppombyten igår så hon var helt slut efter och Sjaket är inte frisk ännu. :(




//Camiilla 

jobba jobba..

Plockar flyghavre för fullt nu, Men är in och tar en liten paus och försöker värma oss lite eftersom man blir mega blött ute på åkern.. :(

Tyvärr så blir det inget Avesta för Sjaket, jag vill inte riskera något och satsar på Fälttävlan i slutet av Augusti istället. Då åker jag till Botkyrka först och sen helgen efter så åker vi till Hofors :) Våran vetrinär kommer iallafall ut och kollar på Sjaket och ser om vi måste spruta henne och så får jag ett vet.intyg så jag får tillbaka pengarna.
Men Emie ska till Avesta och om hon går bra på Torsdagen så gör vi ett hästbyte tills på Fredagen i 1m klassen och åker dit på Fredagen och hoppar då oxå. :)
Eftersom Lollo hade ren gallret från fönstret i Lördags så har vi inte vågat rida henne för om hon skulle ha fått det över sig men det verkar inte så. Men våran massör hade tid idag och ska komma och kolla igenom henne iallafall så det inte är något och det blir värre om vi rider henne. Vill ju inte riskera något nu innan riks..
men jag hoppas jag kan ut och rida på henne idag. Det har ju gått så himla bra dom senaste gångerna.

Malin och Ebba ska iallafall rida Emie idag. Eller jag ska longera Emie och dom ska träna på sina sittsar och balansen. Så får vi se hur det går. Kanske kommer någon rolig bild ikväll..:D

Nu ska vi ut igen och jobba. inte kul i detta väder. :(

//Camiilla

Då var helgen slut..

Nu så har jag vart ut och ridit Emie i regnet.. Blev lite blötta men det var roligt ändå..
Red markarbete/lydighets träning nere i gropen. Massa halter framför och efter hindren. Så hon fick lov och lyssna hela tiden. Hon var jätte duktig men väldigt pigg.. :D

Imorgon börjar flyghavre plockandet igen.. Men snart är det slut, inte så mycket kvar:)

Ebba och jag ska iallafall ner till polisen imorgon och fixa pass till mig, för nu har vi bestämt när vi ska åka :D men inte vart ännu, så det ska vi oxå kolla på imorgon :) 
 

Nu är det sovdags för oss två.. Så Godnatt:)




//Camiilla

..........

har inte mycket att göra just nu.. ligger och lyssnar på lite musik bara.. ska väl försöka pallra mig ut till stallet och rida Emie i regnet.
Men vert inte om jag kan sticka ut förns Ebba har ringt. Tror inte jag hinner ut innan. 

Kan ju berätta att mina kära Tretorn stövlar gick sönder i Onsdags på Pay and jumpen.. :(
Älskade ju mina stövlar. Men förhoppningvis så får jag ett par nya. Hittar ju inte kvittot men dom inne på spiltan sa att det kunde nog fixas iallfall eftersom jag köpte dom för så länge sen. Men jag hoppas då att jag får den gamla modellen och inte den nya.. Men jag får se, Har kanske hittat ett par röda på Hästnet som jag kanske vill köpa, men jag vet inte.. Så på Torsdag när jag ska tävla i Avesta så blir det mina Mountain horse stövlarna. Så nu måste jag rida i dom varje dag så dom blir lite mjukare och skönare innan dess eftersom jag bara har haft dom i 1 månad..

mina älskade tretorn...

Men nu får jag rida i min Mountain Horse stövlar istället..





//Camiilla


Mat..

Nu har Ebba och jag städat lite till i Emies box. nästan klara nu så det ska bara torka och sen ska vi måla hela boxen..
Just nu så är vi bara in och ska hitta på något att äta. Men har inte så många idéer just nu.

regnar gör det oxå.. :( Visst det är skönt men ändå, jag trivs bättre när det är varmt. Ska försöka rida Emie idag. Ska försöka rida markarbete. Får se om det går så bra nu när det har regnat..

Ebba ska på kalas till Emelie sen kl 3 så då blir jag själv igen.. :(

//Camiilla

Sovdags...

Snart ska jag gå och sova.. skönt,, haha:) är super trött!

Idag så hann vi städa halva Emies box, det är så sjukt mycket och tvätta. Och de roliga är att ena vägen som vi har tvättat ska vi ta bort skivorna från för dom är så insparkade och sätta dit nya fina skivor.

Jag skulle ju rida Emie idag och ha med Lollo i ledtygel men när Ebba hade åkt så somnade jag i soffan och sov ända tills kl 6 och då tyckte pappa att jag skulle åka och handla och när jag handla så började det regna och när jag hade ätit så var kl halv9 redan. Men jag får ta ut henne imorgon istället..

Nu väntar jag på att Ebba bebba ska komma hit igen, och hoppas att hon får stanna. Men jag tror hon inte kommer att åka hem om hon väl fått komma hit igen.. om jag känner henne rätt.


//Camiilla


städa städa..

Nu håller Ebba och jag på och tvättar Emies box. Den blir jätte fin, men det tar lång tid!
Sen ska den torka, målas och fixas..

Lollo hade vart så duktig inatt och haft ner våra TUNGA galler som sitter framför fönstrena. och vi vet inte hur hon har fått ner de. Det sitter fast bakom skruvar och man måste lifta det uppåt jätte högt och sen vika det neråt och luta det åt sidan och dra bort det för att ens få bort det. Och man kan inte göra detta själv utan man måste vara 2 för att göra det. Så vi vet inte hur hon har lyckats. Dom är iallafall inte enkla  att få bort men på nåt viss har hon lyckats. Kanske att hon har försökt sparka bort en broms eller fluga och fått in en fullträff.
Som tur är så blev inte hon skadad på något viss. Så nu ska vi försöka sätta dit nån ytligare spärr i hennes box för att hon inte ska lyckas igen..

Nu ska vi ut till Stallet igen och tvätta. Var bara in och åt lite mat..


Lollo är snyggast i världen!! men hon är lite knäpp ibland.. hehe:P

//Camiilla

Påväg till Stallet..

Nu är jag uppe och jag har städat av lite på rummet och ätit frukost.
Så nu ska jag ut till stallet och släppa ut hästarna:)
Sen ska jag städa massa i stallet så det blir fint :) Och troligen mocka ut Emies box så vi kan börja tvätta och måla om den.

//Camiilla

Äntligen Fredag...

Äntligen Fredag och helg men den tar ju slut lika fort som den började väl.. Har massa saker att göra i helgen. Hoppas jag hinner med allt!

Idag red jag Emie iallafall i paddocken. Massa dressyrande blev det, öppna å sluta, skänkelvikningar i både skritt och trav och massa annat. Efter en halvtimme ungefär så började hon bli riktig fin och i slutet gick hon som en klocka! Hoppas hon blite ännu finare till Riks som är om 2 veckor! :)

Ebba red nalle idag och det gick bra, han var snäll och inte slängde av henne.. 
Sen fick hon rida Nalle litegrann, och det gick oxå super bra. Hon börjar hitta de rätta knapparna, så Emie går jätte fint. Och hon vågade galoppera massor. :D 

Imorgon ska vi städa i stallet och fixa hela huset eftersom mamma kommer hem på söndag.. 

Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. Lite jobbigt att man inte kan ta sovmorgon ibland eftersom hästarna ska ut. Men man har ju valt allt detta själv så lite får man ju tåla.. Men jag tycker det är rätt skönt och gå ut till hästarna på helgen för då kan man stå och mysa med dom och göra vad man känner för.. Det kan man inte på vardagarna eftersom jag jobbar så då skickar man bara ut dom i hagen och sen ser man dom inte förren efterjobbet.. 


//CAmiilla 

Pay and jump 4/8

Tänkte bara skriva redan nu att vi har ju en till pay and jump för de som fick blodad tand och för er som inte var med förra gången men vill komma och tränan den 4/8.

Det går redan nu att anmäla till den på min mail [email protected]

Skriv namn på ryttare och häst och vilken/vilka höjder ni vill hoppa.

Hoppas på fint väder och glada ryttare!!!

// Therese

Bilderna!!

Nu ligger bilderna ute på mitt webbalbum!
Om det är någon som vill köpa bilder så skicka ett mail till [email protected]

Kostnad:
1 bilder = 40kr
4 bilder = 160kr + en bild på köpet

Bilderna får man på en CD skiva


Länk till bilderna

http://picasaweb.google.se/113506211805949139203/PayAndJump2172010?authkey=Gv1sRgCOe8oq20v-zpqQE#


//Camiilla

Toulouce x

Nu har jag ridit Lollo och håller på med alla bilder nu! :)

Började med att skritta, trava och galoppera lite. Sen gick vi på lite travbommar och bommar som låg på 20cm.
Hon var super duktigt!!!! Som om hon aldrig gjort något annat! Hon är så himla härlig, älskar den hästen!
I slutet tyckte Therese att jag skulle hoppa ett hinder på 50cm! Och hon bara flyger över!
Men det är lite annorlunda att rida Lollo emot de andra 2. Lollo är ju lite vingligare och man måste vara med på allt som ska hända, man kan aldrig slappna av och bara åka med, Men jag älskar det och jag utvecklas för varje gång jag rider henne. :D







Nu hoppas jag bara Sjaket blir frisk snart så jag kan börja rida henne inför Avesta. Emie ska gå imorgon iallafall. Dressyr i paddocken.


//Camiilla

Bilder från tillbergafoto

Nu är bidlerna från Micke och Tillbergafoto utlagda på han hemsida http://gesala.tillbergafoto.se

Gå gärna in och kolla och om ni är intresserade av att köpa så är det bara att kontakta honom.

Våra bilder kommer ut ikväll

// Therese

Ut och rida..

Nu ska jag ut och rida Lollo i paddocken.. :)
kanske ska trava lite över bommar och lite sånt:D

Sen när jag kommer in ska jag fixa med alla bilderna och blogga här såklart:)
Sjaket får vila idag då hon var halt igår, vi tror hon har fått en överansträngning av det hårda underlaget, eller så har Lollo försökt lekt med henne igen som hon gjorde förut.. Men hon får vila nån dag så får vi se om det blir bättre, Ska ju tävla i Avesta nästa vecka!!
Emie får oxå vila idag eftersom hon gick så himla bra igår! Klockren!


Min flicka måste bli friskt tills nästa vecka!!!



//Camiilla

Bilder

Hej allihop!!

Bilderna som våran tjej Ebba från stallet tog kommer upp i morgon på bloggen.

Bilderna från Micke (Tillbergafoto) kommer upp innan helgen med länk här från bloggen.

// Therese & Camiilla

Lyckad kväll

Tack allihop för att ni kom och gjorde våran första pay and jump så lyckad som den blev.

Vi hoppas alla blev nöjda efter sina ritter och välkomnar er tillbaka till nästa gång den 4/8

/// Therese & Camiilla

resultat från den 21/7

Resultat pay and jump 21/7-10










30 cm




1 Gisela Snickars
Chippen
12 fel
2 Gisela Snickars
Chippen
0 fel






40 cm




1 Sofie Öberg
Näsuddens Gordon
0 fel
2 Malin Bergsten
Tantieme x
0 fel
3 Maria Jonsson
Klarita
0 fel
4 Sofie Öberg
Näsuddens Gordon
0 fel






50 cm




1 Josefine Byhlin
Fighter
4 fel
2 Josefine Byhlin
Fighter
0 fel
3 Amelia Ohlsson
Lady Di
0 fel
4 Angelica Dunbäck
Alcatraz x
8 fel
5 Angelica Dunbäck
Alcatraz x
8 fel
6 Vilma Borglund
Mimmi
0 fel
7 Maria Jonsson
Klarita
4 fel
8 Maria Jonsson
Klarita
8 fel






60 cm




1 Ramona Lindberg
Trollet
0 fel
2 Maria Eriksson
Penelope
0 fel
3 Amelia Ohlsson
Lady Di
0 fel
4 Josefine Byhlin
Fighter
0 fel
5 Anki Machacny
Huckleburry Finn
0 fel
6 Vilma Borglund
Mimmi
0 fel
7 Sanna Axelsson
Linus
0 fel






70 cm




1 Ramona Lindberg
Trollet
0 fel
2 Anki Machacny
Huckleburry Finn
0 fel
3 Maria Eriksson
Penelope
0 fel
4 Elin Ericson
Linus
0 fel






80 cm




1 Linda Rosén
Stella
0 fel
2 Camilla Björklund
Tantieme x
0 fel






90 cm




1 Linda Rosén
Stella
4 fel
2 Camilla Björklund
Tantieme x
4 fel













Snart är det dax:)

Nu så har vi fixat massa grejer och vi hoppas allt ska bli bra. :)
Då det är första gången så är vi lite nervös...

//Camiilla

Fixat och trixat..

Nu har vi fixat massa med banan och massa andra saker..
Så nu ska ebba och jag äta sen ska vi ut och rida.

//CAmiilla

Startlista

Startlista 21/7            
               
30 cm              
1 Gisela Snickars Chippen        
2              
3              
               
40 cm              
1 Sofie Öberg Näsuddens Gordon      
2 Malin Bergsten Tantieme x      
3 Maria Jonsson Klarita        
4 Sofie Öberg Näsuddens Gordon      
5              
6              
               
50 cm              
1
Josefine Byhlin  
Fighter        
2 Amelia Ohlsson Lady Di        
3 Angelica Dunbäck  Alcatraz x        
4 Vilma Borglund Mimmi        
5 Maria Jonsson Klarita        
6              
7              
8              
               
60 cm              
1 Ramona Lindberg Trollet        
2 Maria Eriksson Penelope      
3 Amelia Ohlsson  Lady Di        
4 Josefine Byhlin Fighter        
5 Anki Machacny Huckleburry Finn      
6 Vilma Borglund Mimmi        
7 Sanna Axelsson Linus        
8              
9              
10              
               
70 cm              
1 Ramona Lindberg Trollet        
2 Anki Machacny Huckleburry Finn      
3 Maria Eriksson Penelope      
4 Elin Ericson Linus        
5              
6              
7              
               
80 cm              
1 Camilla Björklund Sjaket        
2 Linda Rosén Stella        
3 Camilla Björklund Tantieme x      
4              
5              
               
90 cm              
1 Linda Rosé Stella        
2 Camilla Björklund  Sjaket        
3              
4              
5              
               
100 cm              
1              
2              
3              
               
Medtag gärna jämna pengar då vi har lite ont om växel  
               
               
               

Startlistor

Startlistor kommer ut ikväll runt kl 18,00.
Det är inte så jättemånga anmälda så det kommer rulla på rättså fort.
För de som vill göra en omstart går det att göra för 20 kr.

Vi kommer genomföra tävlingen på gräs som det tidigare stått så alla vet att om ni känner och vill så kan det vara bra att brodda till de högre klasserna med mindre brodd.

Det finns personer vid gården (Gesala Ägg) som dirigerar de som kommer med transport.

Alla hästar skall vara tränsade när de inte är i transporten, dvs urlastning sker med träns. Alla under 18 år bör ha säkerhetsväst på vid hoppningen då det är en aktuell regel enlit TR (tävlingsregelmentet) för andra hoppningar. Har man ingen så är det så men har man en så ser vi gärna att den är på av säkerhetskäl.

All ridningen ske med godkänd hjälm på området.

Rosett kan köpas för 20 kr.

Hoppas ni alla kommer få en trevlig kväll med fina rundor.

Inne på banan kommer det finnas en person som fotograferar ekipagen som sedan kommer finnas att se på bloggen där man även kan få köpa bidlerna för en billig penga om man vill.

Varmt välkomna på våran Pay and jump i morgon!!!!!


Hoppträningen:)

Idag hopptränade Malin Emie lite i paddocken.. Det gick super bra. Dom hoppade en hel bana och hoppade vattenmatta och prickigt plank. :D Dom ska vara med på Pay and Jumpen på onsdag. Och det kommer nog gå super bra:)

Ebba red Sjaket men hon red bara runt lite eftersom Sjaket gick igår ner i gropen.. Men Ebba ville hoppa upp ch hoppa nåt språng på Emie och dom hoppade ett räcke på 1m. Dom var oxå super duktiga. Emie blev jätte pigg och tyckte det var super kul :)

Så mycket mer hann vi inte med idag... imorgon ska vi upp til Huddunge och plocka flyghavre där på våran mark. Så får se hur mycket jag hinner skriva imorgon för vi måste ju fixa massa inför pay and jumpen.







Ebba och Emie hoppar 1m..




//Camiilla

Måndag:)

Nu är nästan denna dag avklarad.. Malin och Ebba har ridit hästarna idag.
Malin red Emie och Ebba red Sjaket, men Ebba hoppade upp på Emie i slutet..
Får lov och skriva mer senare för nu hinner jag inte mer. För nu ska vi slänga i oss mat sen ska Ebba och jag till Hälla och handla stövlar och skjutsa hem Malin sen ska vi ta in hästarna, så efter det blir det mer uppdatering och bilder:)

//Camiilla

Pay and jumpen!!

Fortsätt anmäla:)

Anmälan är öppen ända tills på Tisdag:)

Rekord:)

Idag har vi haft 43 sidvisningar.. :D woho... haha:)

Några Bilder från idag:)

Här kommer lite bilder från idag..
Om du vill se fler bilder så gå in på
http://picasaweb.google.se/113506211805949139203/2010_07_18?authkey=Gv1sRgCPrMs4fj9MXiEw#








 

 

En film från idag

 


klart för idag..

Nu är Ebba och jag klara för idag.. Dagen har ju spenderats mest i stallet och med hästarna.

Sjaket och och var ju ner i gropen och busade litegrann när My och Amanda kom och skulle hoppa:D
Det gick super bra och alla 3 var super duktiga.. Det märks så väl på Salsa när hon kommer ner till gropen att hon vet vad som väntar :) Sjaket var oxå duktigt, men hon tyckte det var lite trångt. Hon tycker bättre om att få springa på ute på fälten och hoppa fälttävlanshinder. Mys kompis Amanda och hennes ponny var oxå jätte duktiga och hoppade massa hinder:)

Ebba red nalle efter vi vart i gropen och han var pigg och glad som vanligt. Hon hoppade ett hinder på 20cm.. det gick jätte bra så Ebba och Nalle kanske ska vara med på honom på Onsdag.. vi får se hur det går :)

Har ju tagit massor med bilder iallafall..

//Camiilla

Bild från gropen


Pay and jump










Kom ihåg och anmäla er till pay and jumpen som är på onsdag:D














Söndag..

Nu var man hemma från Göteborg och Varberg.. :D Rätt så skönt, men vi har haft det super bra och roligt!
I Fredags tillbringades eftermiddagen och kvällen på Liseberg och igår så åkte vi förbi Ullared och shoppade litegrann sen så satt vi i en bil i 5 timmar i spö regn och åskväder..

Idag på morgonen så har Ebba och tillbringat mesta delen i stallet. Vi har städat och mockat och fixat massa. Jag har även ridit Lollo idag. Hon var super duktigt, vi galopperade och tränade massa på halter och igång sättningar.
Malin red Emie samtidigt och dom vågade galoppera ett varv på volten barbacka. :D Eftersom Emie sår under magen inte har hunnit läkt helt än så rider vi henne barbacka tills dess. Hoppas bara det blir bra snart, för jag måste börja träna henne innför Avesta och helgen efter är det Riks i Örebro..
Therese har pratat med Evelina nu iallafall och hon tar Lollo den 2 augusti och har henne fram till Riks, så det blir en vecka och sen följer Evelina med och vissar Lollo nere i Örebro. Det kommer att bli super! Hon kommer nog även vissa Emie exteriört (konstigt ord men tror det stavas så.. haha:). Och jag rider och hoppar Emie :D

Ebba och Jag har även hunnit fixa lite nere i gropen. För My och Salsa (min gamla ponny) kommer kl 5 med en kompis och ska hoppa där nere. Och då tänkte jag ta med Sjaket så får hon busa lite.. :D Ebba följer med och tar kort så det kommer att komma kort både där nere från och från imorse när jag red Lollo.
Ebba ska ju rida Nalle idag efter vi vart i gropen idag så de kommer nog lite bilder därifrån oxå.. :)


//Camiilla


Pay and jump nästa onsdag!!!!!!!!!!

GESALA HOPPET

Onsdagar den 21 Juli och den 4 & 18 Augusti. första start kl. 18,00.
Det kommer hållas i våran gräspaddocken och framridning och framhoppning sker på gräs.
Höjderna kommer att vara från 40cm till 1m.
Anmälan ska göras senast Tisdagen förre tävlingsdag.
70kr / start
Vi kommer ha lättare Fika och man kan få köpa rosett för en billig peng om man vill.
Startlistor kommer att ligga uppe på bloggen dagen förre tävling.
Anmälan skickas till Therese eller min mail.
[email protected] eller [email protected]

3 hästar ridna

Nu är jag inkommen från stallet.. Blev inte som jag planerat, men alla 3 blev ridna iallafall.
Malin kunde inte rida så då fick jag ta alla. Men det är bara kul:)
Red alla lite i gräspaddocken bara, kände igenom dom i båda varven i alla gångarterna..
Alla gick superbra, över förväntan! :D
Har även fått hjälp av Emelie (Ebbas kompis) att fixa med alla hästarna ikväll :D
Vi ska ju åka ner till Ebba imorgon och gå på Liseberg så Emelie sover här så vi kan åka härifrån tidigt. :)

Så nu får hästarna stå och bloggen kommer nog inte bli uppdaterad förns Lördag kväll när vi har kommit hem.

Emelie tog även lite kort idag så det kommer komma lite nya bilder snart.


//Camiilla


Sol..

Gud vad det är varmt just nu. Men det är skönt tycker jag men inte när man ska gå på en åker hela dagen.
Så nu har vi tagit en paus i flyghavre plockandet och fortsätter senare. Började faktiskt kl 6 imorse. :S

Har blivit lite dålig uppdatering nu på sistone men har ju inte haft så mycket att skriva om och så har jag varitt på semester.. Men nu ska hästarna sättas igång så nu kommer nog detta igång igen..

Idag ska Lollo få komma ut på en tur och jag hoppas bara att hon inte är så pigg.. Hoppas Malin vill följa med på Emie då eftersom jag bara ska skritta och trava med Lollo och sen så tar jag ut Sjaket på en tur. Men hon kan få gå lite längre. Sjaket tycker det är så tråkigt när jag bara skrittar och travar i skogen, så därför tar jag henne själv efter dom andra 2.

Igår så skulle Malin och jag skritta ut på Sjaket och Emie så då tog jag med Lollo i ledtygel. Och hon var super duktigt som alltid. Men vi hade tänkt skritta en runda som skulle ta ungefär 20min men efter hälften fick vi lov och vända för det var så mycket broms!! Hatar bromsar och flugor dom har ingen mening i livet, bara flyger runt och  irriterar folk och djur :(


Malin och en kompis ska fixa en ny header åt oss. :D Så snart kommer våran sida se bättre ut än med den här standard designen. Men om man inte kan fixa själv så är det svårt..


Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och kolla på Tv eller nåt sånt tills det har svallnat lite så vi kan gå ut och jobba lite till..


//Camiilla

Tisdag och redan helt slut..

Helt slut efter dagens arbete.. Har gått och plockat flyghavre hela dagen i 35 graders värme..
Det är så roligt att man aldrig kan vara nöjd med vilket väder det är.. Jag älskar när solen skiner men när man jobbar ute på en åker hela dagarna så skulle det vara skönt om det var lite kallare..

Idag så har jag börjat sätta igång hästarna lite lätt, Emie och Lollo blev longerade, tänkte att dom kanske skulle busa av sig lite men inget alls. Lollo som är våran unghäst är nog den bästa hästen att longera. Hon lyssnar så himla bra på rösten. Man behöver bara säga trava, galopp och sakta av så gör hon allt. Emie däremot är inte lika lyhörd, men hon lyssnar ändå lite..
Sjaket fick komma ut på en skritt tur upp till stora vägen på typ 15min. Hon var lite pigg och tittade på allt som fanns att titta på.. Höll på att flyga av henne när hon blev rädd för en katt som låg i diket och samtidigt som katten hoppade upp ur diket så hoppade det fram ett rådjur på äkern bredvid oss.. Så det vara att slänga sig runt halsen när hon gjorde sin fina 360 och började galoppera hemåt, men fick stopp på henne snabbt..



//Camiilla


LIte bilder från helgen..

Detta köpte jag:

JW kavaj


Equi-Theme schabrak och luva



Swarovski pannband



Jacson funktionströjor; vita ridvantar, ridstrumpor




Gud, nu är klockan kvart i 12 så nå går jag å lägger mig. Får se om jag orkar lägga upp några fler bilder på bloggen. Eller så lägger jag in en länk till mitt picasa album så får ni gå in där och kolla..

Godnatt! //CAmiilla



Sova

nu är det snart sängen som gäller. Semestern slut och jobbet väntar imorgon..

Slänger in lite bilder från helgen.. :D

Imorgon ska jag sätta igång hästaran, har 3 stycken som ska igång imorgon.. :)
Men har bara tänkt att longera alla så dom får springa av sig innan jag hoppar upp på dom.

//Camiilla

på väg hem:)

Nu har vi lämnat Skåne och är på väg hem:D Ska bli skönt att komma hem till hästarna..
Men Malin har tagit hand om dom så jag har inte varit orolig:D

Har vart och hälsat på Kitty nu på hemvägen, och hon mådde bra.. Tog lite bilder på henne...

Och ebba tog tåget från Helsingborg till Varberg och hon har iallafall kommit fram.. som tur är.. haha:D tänkt om hon hade kommit helt fel.. Så nu ska hon vara i Varberg hela denna vecka sen så på Fredag så ska jag och en kompis till Ebba åka ner till dom och då ska vi gå på Liseberg..

Har ju tagit massa bilder i helgen men det går inge bra och ladda upp dom här på bloggen när man sitter i en åkande bil i 120km/h.. Så jag får lägga in bilder ikväll när vi kommer hem..

Nu ska jag nog försöka sova bort lite av denna åk tur så de går lite snabbare, hatar verkligen resor hem till något! Känns som det tar så himla lång tid hem och att man aldrig kommer hem. Men värst är nog de sista 10milen då känns det som man aldrig kommer fram.. :S


//CAmiilla

Falsterbo..

Nu har jag, mamma och ebba kommit hem till där vi bor efter en heldag nere på Falsterbo Horse Show..
Titta på massa hoppning och tobbe larssons uppvisning och jag shopppade massa. Blev fattig nu i någon vecka..

Detta köpte jag:
Equi Theme schabrak och luva i en blå färg.
En JW Kavaj
Ett swarovski pannband
Tre jacson funktionströjor, en blå, en röd och en rosa
Ridstrumpor
Vita ridvantar

Ska ta kort på alla saker så kommer de in här imorgon.. Men nu ska vi grilla och äta. Är super hungriga!
Imorgon ska vi bara ta det lugnt nere på stranden och på kvällen ska vi åka till Danmark och gå på Bakkens tivoli med mina sysslingar :D

Har även anmält mig till en fälttävlan nu, Hofors blev det. :D


//Camiilla

på väg till Skåne..

nu sitter vi i bilen påväg ner till skåne..
Imorgon väntar Falsterbo och en massa shopping. :D

//Camiilla

Torsdag:)

Nu har man jobbat klart för denna vecka!:D
Och nu ska jag följa med Ebba och Emelie nrä dom ska rida Nalle och Gullan i paddocken..

Imorgon åker jag till Skåne och på Lördag ska jag, mamma och ebba åka till Falsterbo:D

Hästarna har fortfarande vila så har inte så mycket och skriva just nu. Men när jag kommer hem nästa vecka så ska dom börjas sättas igång igen:)


//Camiilla

ingen ork..

Har tyvärr inte haft någon ork till att skriva..
Blev så besviken i Söndags efter tävlingen så jag har fått lov och tänka lite,, Och så har jag haft massor och göra fast Hästarna har vila.. Helt sjukt..

Men nu kan ni få en sammanfattning av Söndagens tävling:)

Dagen började med att knoppa Sjaket på morgonen, hade gått upp halv 7 för att åka till Baståsen kl 8. Skulle vara där till strax före 9 så jag hann vet.besikta Sjaket innan och gå banan för hoppningen.
Hoppade sen upp på min flicka och började rida skulle rida dressyren kl 10.12. När jag hade hoppat upp så trodde jag vi var försenade jätte mycket då nr 318 gick in på banan när jag kom upp på framridningen och jag hade 320. Men Tessie kollade upp de där och dom hade råkat släppt in 318 fast dom skulle ha en paus på några minuter men då hade dom de efter den istället och då var vi i perfekt tid. Sjaket var hur fin som helst frpn början tyckte hon lyssnade jätte fint och allt funkerade hur bra som helst. Men dressyrdomaren tyckte väl inte de var så bra, men fick i allafall 60% på dressyren men i fälttälvan så räknar man ju straff så de blev 60 straff. Tessie tyckte jag skulle vara nöjd så de var våran första dressyrtävling tillsammans och vi har aldrig tränat för en dressyrtränare.

Hoppningen ska göras inom 30 minuter efter avslutat dressyrprov. Så det var bara att gå och byta allt på hästen och sadla om till hoppningen efter dressyren. I början så var hon lite seg efter dressyren men efter några galoppvändor så blev hon sitt vanliga jag.. :) Fick 4 fel i hoppningen, men det var inte hon som rev utan vi kom lite snett på ett hinder så jag drog i hinderstödet med foten och bommarna ramlade ner. Så i hoppningen fick vi 4 straff.

Inför terrängen så hade jag 64 straff. Tänkte att det var rätt så mycket och terrängbanan passade Sjaket super:)
Hon gick felfritt fram ända till hinder 14 då kommer en står man i vita kläder och går i vägen för oss och Sjaket slänger sig åt sidan och nästa gång jag kommer på så står mannen bara 2 meter från hindret så Sjalet tyckte fortfarande att han var läskig då hon är lite känslig på sånt där. Men 3:e gången vi kom på det så hoppade hon hindret och då hade mannen gått upp en bit i skogen. Sen hoppade hon dom 2 sista hindrena. 

Så vi slutade på massa straff typ 128, men vi kom runt allt iallafall och Sjaket var super duktig och för att vara hennes första start i fälttävlan så var hon super duktig! Nu har hon sommar vila och sen så i augusti så laddar vi om för en massa fälttävlan:D 
Det som var lite jobbigt att se när resultaten kom upp var att om mannen inte gått i vägen och då hade troligen Sjaket hoppat hindret på första försöket, då hade vi blivit 8,9 eller 10:a. Då ebba klockade oss så låg vi bara typ 2 sekunder efter den titt som det skulle vara. Så kändes lite tråkigt.. Men vi kommer igen nästa gång. :) 

//Camiilla

 


Pay and jump

Tyvärr får vi ställa in våran pay and jump i morgon den 7/7 då det var för få anmälningar men vi hoppas att fler vill vara med den 21/7 då vi har en ny.

Kolla under pay nad jump om ni är intresserade

/ Therese & Camilla

Tisdag

Igår var veterinären ute i stallet och kollade till Lollos has som hon skurit upp på staketet då hon försökte ta sig igenom det en kväll. Troligvis så kommer hon få ett överben och lite ärrvävnad som inte kommer sjunka tillbaka utan blir ett skönhetsfel. Hoppas bara att det inte blir allt för stor defekt då hon är väldigt snygg annars.

Typiskt att allt sånt här ska hända när man har planer.....Den 8:e augusti ska hon visas på RIKS (utställning) för angloaraber i Örebro och visas av Evelina Johannisson som visade henne på 3-årstestet. Hoppas hon kan göra samma bedrift på RIKS som på Strömsholm. Till RIKS tar vi även med hennes mamma Tantieme som Camilla ska visa för att vara med i brukschampionatet. Emie har varit med i det två ggr tidigare och båda gångerna har hon vunnit men i år tror jag hon kommer bli slagen men man kan ju alltid hoppas. Några rosetter ska vi i alla fall komma hem med.

Nu har hästarna sommarvila i en vecka så det blir inte så mycket skrivet om vad vi gör med dem då de bara går i hagen under dagarna och mumsar gräs men lite ska vi nog kunna skriva. Camilla ska åka till skåne på freda och titta på Falsterbo Horse Show, jag är faktiskt lite avundsjuk, men men det kommer fler år.

// Therese

Lunch..

Nu har jag tagit lunch från jobbet,, Min mamma håller på och lagar mat åt mig och Ebba sen ska vi två och Malin ut och plocka flyghavre. Sjukt varmt idag oxå så det kommer bli jobbigt att gå ute på åkern.. :(

Sen ska jag nog hoppa i poolen när vi kommer hem :D

Sjaket och Emie har sommarvila nu så dom ska bara stå, eller jag ska nog ut och skritta på Sjaket idag så hon inte har kvar någon mjölksyra från igår.. Hon var ju så himla fin igår..


//Camiilla

Lite bilder från idag:)







Kommer mer bilder imorgon från Storbyn och på Snowe.. :)


LÅng Helg!

Nu var den här helgen slut, har haft fullt upp hela tiden så har inte hunnit med datan nåt..
Orkar inte skriva något längre inlägg nu heller, men gör de imorgon istället.

Har ju hunnit med massa iallafall, Först så var ebba och jag på bio i fredags, Eclipse var super bra!!!
Sen igår (Lördag) så var vi upp till Storbyn för att kolla på My och Salsa, det gick super bra för dom:)
Efter det så åkte vi till min lilla Snowe som är ute på foder i Heby som jag ska ta hem nu i sommar:)
Sen åkte vi vidare till Uppsala och var där i 4timmar och städade Ebbas rum och fixa kläder tills nästa vecka..
Och När vi kom hem så skulle vi upp till Nalle och longera honom , efter det så skulle jag rida Sjaket sen tvättade vi henne och gjorde henne fin tills Idag. Gick och la mig kvart över 1 och skulle gå upp halv 7.. Upp idag fixa iordning Sjaket igen sen åka till Baståsen och tävla Fälttävlan. Red Dressyren kl 10,12 och hoppningen ska ju ske inom 30 min så jag var klar med allt vid 11. Sen var det bara att vänta till Terrängen som började 14.30. Lite drygt men men,, När vi kom hem så la vi oss i poolen några timmar sen åt vi mat och sen åkte vi med Mamma till en kompis som var och tog kort idag på mig och Sjaket.. :D

Alla Reslutat får ni imorgon ! :)
Så nu är jag super trött och helt slut körd och imorgon är det jobbet som gäller... :(

Godnatt! //Camiilla

Eclipse.. :D

Nu åker Ebba och jag ner till Stan och ska gå lite på Aros festivalen, sen ska vi äta och kl 9 så börjar bion! :D


Red Sjaket en snabbis i paddocken dirket när jag slutade kl 3 så jag red bara 25min eftersom de är super varmt!
Red igenom programmet 3 gånger och det går super bra nu! :D


//Camiilla

lunchrast..

Har haft lunch rast nu, ska ner och jobba ett tag till..
Efter jobbet måste jag ut dirket och rida på Sjaket, ska rida dressyr i paddocken. Måste rida programmet några gånger till så jag vet att jag kan det..


Sen ska ebba och jag på bio ikväll. så det blir inte så mycket bloggande ikväll..
Och imorgon ska jag, ebba och emy åka och kolla på min gamla ponny som ska hopptävla i storbyn,.. :D
Hon har varit skadad så nu är det första tävlingen efter skadan, ska bli se kul och se hur pigg ponnyn är:)
Kanske skriver ett inlägg om henne senare, och även mina andra ponnisar jag haft.. :)


//Camiilla

Baståsen på Söndag:)

Om det är någon som ska dit och fota så får ni gärna säga till :D



brunstiga ston, uschh!!!!!

Gud vad jag hatar brunstiga ston, Iallafall såna som det märks väldigt mycket på.
Vissa ston märker man inte av brunsten men på vissa kan brunsten förändra deras beteende och det är så jobbigt. Men det är väl så med oss människor oxå.. Men när det är så mycket så hästen bara tvär vägrar att göra något och bara står och tjurar, då är det inte kul.
Mina hästar förändras väldigt mycket precis dagarna innan dom får sin brunst.
Emie blir så tjurig så om man rider henne och läger till skänklarna så tvär vägrar hon och göra de man vill, som igår på tävlingen. Det går verkligen inte och göra något när hon är på de humöret :(
Sjaket däremot springer på som vanligt men hon blir istället rädd för allt, och hon brukar inte vara rädd för något. Hon kan bli rädd för sin egen skugga, små stenar eller gropar på vägen och såna saker..
Har pratat med min fälttävlans tränare och hon använder något naturläkemedel som funkar super bra till deras sto som blir jätte tjurig, så ska nog prova de på speciellet Emie.


Ridningen idag gick ändå rätt så bra, om man bortser att Sjaket tittade på allt! :)
Red rent Hällby, konditionstränade. Trav 1min sen Full galopp 1min och så höll jag på.. Trav-galopp-trav-galopp. När jag kom upp till Hällby så gick jag in i deras paddock och red igenom dressyr programmet inför Söndag. Kändes rätt så bra. Nu kan jag det iallafall. Men jag måste verkligen tänka efter så jag rider rätt..

Imorgon ska jag skriva ihop allt jag ska ha med mig så jag inte glömmer något inför Söndag. Det är mycket som ska med och inget får glömmas... Men det är ändå tur att man bara har ca 30 min med bil och åka till baståsen så om man skulle glömma något så kan ju bara min pappa komma med de.. Men det är ju bättre om man har med allt på engång.

Tänk att det redan är fredag imorgon, Helt sjukt!! veckorna bara springer iväg.. Imorgon ska Ebba och jag på Eclipse.. :)

Godnatt!!
//Camiilla

Ny Design??

Skulle så gärna vilja ha en ny design men jag kan verkligen inte fixa de,
Fattar inte ett skit, om hur man gör.. :(

Så om någon vill hjälpa mig så hör av dig!!


himlen börjar bli blå igen..

Slutade jobba för ca 1,5 timme sen.
Har legat framför Tvn och bara slappat.. Har inte så mycket att göra idag, allt är klart i stallet och jag ska bara rida en häst idag, men det tänker inte göra förns det är lite svallare ikväll typ vid 8..

Vädret såg inte så bra ur i morse men det börjar bli bätte. Nu ser man den blåa himlen igen med lite moln på bara.. :) 

Nu ska Emie ha lite sommarvila i ca 1,5-2 veckor. Ska bara ut och rida i skogen och busa massa några dagar..
Men Ebba kanske ska få vara med på payandjumpen på onsdag om det blir någon.. men då ska hon bara hoppa 50cm.

Kom på nu när jag sitter och skriver här att jag kanske ska gå och försöka fixa lite vid paddocken, skulle behöva städa lite och plocka undan lite och kanske bygga upp banan.. Det ska jag nog göra. Kameran följer nog med så det kanske kommer in några bilder senare... :)

//Camiilla


RSS 2.0