Tisdag och redan helt slut..

Helt slut efter dagens arbete.. Har gått och plockat flyghavre hela dagen i 35 graders värme..
Det är så roligt att man aldrig kan vara nöjd med vilket väder det är.. Jag älskar när solen skiner men när man jobbar ute på en åker hela dagarna så skulle det vara skönt om det var lite kallare..

Idag så har jag börjat sätta igång hästarna lite lätt, Emie och Lollo blev longerade, tänkte att dom kanske skulle busa av sig lite men inget alls. Lollo som är våran unghäst är nog den bästa hästen att longera. Hon lyssnar så himla bra på rösten. Man behöver bara säga trava, galopp och sakta av så gör hon allt. Emie däremot är inte lika lyhörd, men hon lyssnar ändå lite..
Sjaket fick komma ut på en skritt tur upp till stora vägen på typ 15min. Hon var lite pigg och tittade på allt som fanns att titta på.. Höll på att flyga av henne när hon blev rädd för en katt som låg i diket och samtidigt som katten hoppade upp ur diket så hoppade det fram ett rådjur på äkern bredvid oss.. Så det vara att slänga sig runt halsen när hon gjorde sin fina 360 och började galoppera hemåt, men fick stopp på henne snabbt..



//Camiilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0