Fälttävlans träning Torsdag:)

I torsdags åkte vi till Årsta-Runstens i Stockholm och tränade för Lena. 
 
Skritta, trava och galopperade fram i ungefär 15min och sen började vi hoppa. 

Började på ett lite lägre enkelt hinder.  


Sen hoppa vi det lite högre som var likadant



Sen hoppa vi en oxer som var gjord av 2 stockar i luften



Fortsatte på ett annat brun hinder som jag inte vet vad det såg ut som



Ett lutande hinder



Sen hoppade vi ett dike och det var jätteläskigt...




Sen gick vi till vattenhindret och hoppade där. Vi hoppade både hinder upp från vatten och ner i vatten. Och även en stock som låg ett galoppsprång förre ett nerhopp i vattnet.






En trappa hoppa vi oxå




En till oxer



Sen hoppade vi bank ner - ett galoppsprång - bank upp.





Hon var jätte duktig och skötte sig exemplariskt:)




Onsdag..

Är det redan onsdag??? Vart tog Måndag och Tisdag vägen??
Idag är det iallafall 3 hästar som ska ridas, Kitty, Lollo och Sjaket:D

Skogridning på Sjaket och Lollo och Kitty ska gå ett dressyrpass i paddocken..




Bilder från Falun:)



































Dagens ridpass



Idag var det bara Kitty som jag behövde rida, för Ebba red Emie och dom andra 3 hästarna vilade.



Kitty- Började med att skritta fram ut i skogen ca 10minuter. Sen gick vi till gräspaddocken och trimmade lite markarbete. La ut några bommar i en solfjäder och några höga bommar och 2 stuts.
Gjorde massa olika lydnads övningar och flyttade henne för skänkeln både in och ut. Hon lyssnade super och var lugn och fin,, lite stel i höger varv men i slutet lossnade hon bra.




Terräng träning Norrängen

Terräng träning på Norrängen för Lena.



Började på morgon och rida ett pass på ridbanan, red Sjaket först.
Det vi tränade på var att ha hästarna kontrollerade och dom skulle vänta på oss. Sjaket lyssnade jätte bra och hoppade alla linjer bra. Och i slutet lät vi dom öka lite och hoppa i ett friskare tempo.

Efter det så var det Ebbas och Vilmas tur och rida.


När dom var klara så skulle jag rida Lollo, hon var lite högt och låg i början och ville inte riktigt gå fram för skänkeln.
Men väl när hon lugnade sig så gick hon fram mycket bättre och lyssnade på mig. Hon hade lite för högt tempo men ibland men bättre det än att jag måste sitta och banka fram henne.. 
Hoppade i slutet en oxer på 1.05m, det är det högsta vi har hoppat och hon bara flög över:) 



På eftermiddagen så gick vi ut på terrängbanan, Sjaket förstog direkt vad hon skulle göra när hon kom ut dit. Hon blev jätte på tårna och stog nästan och småstegra när hon inte fick gå iväg. Hoppade igenom alla hinder och sen så satt vi ihop en bana. Sjaket hade inga problem med något alls, hon bara flög. 


När ponnysarna hade ridit så var det Lollos tur. Ridpasset började inte så bra då jag flög av henne, har inte gjort det på jätte länge så blev lite besviken.. :( Men vi höll på och trava fram över allt och hon skulle få bekanta sig med alla hinder och när vi kom till däckhindret så hade vi ridit runt det 2 varv och när vi skulle rida till nästa hinder så tvärnita hon och hoppade 45grader till vänster och sen hoppade hon 360grader (ett varv) till höger och då flög jag som en vante. 
Sen var hon stutsig och lite galen hela passet nästan, men i slutet blir hon så trött av allt bus så hon inte orkar koncentrera sig på mig och göra det vi ska göra. Men hon hoppade iallafall alla hinder efter lite om och men. 



Therese och Malin var med och fotade och filmade lite..   




Söndag

Idag höll Ebba och jag på med hundra saker tror jag. Hela dagen spenderades i stallet tror jag.


Började med att rida Kitty och Lilly runt gropen, red ner i gropen oxå. Började med att Ebba fick träna att rida genom vattnet fram och tillbaka. Sen så hoppade jag och Kitty lite småhinder (tre stockar, eka, kombination, mur, bank och triangeln) och hon tyckte det var superkul:) Och Ebba fick även testa hoppa banken både upp och ner.

Sen mockade vi och fixade allt sånt, efter det så städa jag foderkammaren/ sadelkammaren medans Ebba tvättade av alla garderober och gjorde sånt. Sen städa vi fikarummet.
När vi var klara där så åkte vi och hämta Ebbas kompis Jazmine. Efter det lagade vi alla hagar som var trasiga, så nu kan vi använda alla 5 hagar. När vi var klara med det åt vi mat och sen cyklade Ebba och Jazmine upp och red Nalle i grannstallet och medans så städade jag mitt rum.

När dom kom hem gick vi och tog in hästarna och packade vi och fixade allt tills idag.

Så klockan 10 över 10 kom vi in från stallet och då var det bara att gå och lägga sig för att orka upp idag.



Dagens träningspass skriver jag om imorgon, då jag är helt slut nu och ska gå och lägga mig.




Lördag

Tävling i Falun, hoppade Lollo 90cm och 1m sen gick Sjaket 1m och 1,05m.
Båda var jätteduktiga och skötte sig super :)


Toulouce 90cm - Började på framridningen och gjorde mycket tempoväxlingar och halter i skritten så hon verkligen lyssnade på mig. Sen rullade jag bara igång i trav och hon skötte sig bra, inge stuts och fläng. Sen fortsatte vi bara i galoppen.
Inne på framhoppningen blev hon lite spänd, för det var en stor bana så alla som ville fick vara där inne och det blev hon lite stressad av så hoppade det som behövdes sen så gick vi ut och skrittade utanför.
Började iallafall på Lillhindret och det är alltid lite läskigt, men efter några språng så gick det bättre. Hoppade sen på räcket 2 gånger och oxern 2 gånger. Lyssnade jättebra och hoppade som en gud. 

När vi skulle in på banan så blev det inte så bra. Dom hade 2 inne på banan hela tiden så hästarna skulle hinna vänja sig vid ljuset.Och ryttare innan mig kom aldrig men då stängde dom dörrarna istället för att släppa in mig. Så när jag fick gå in så fick jag startsingnal nästan på engång.
Så till första hindret så tveka hon men hon gick på och hoppade iallafall, sen flöt hela banan på. Hoppade alla hinder utan problem och inga omtramp.

0 fel och rosett:D Snabbast tid hade vi oxå..



Toulouce 1m- Här var hon oxå jätte fin på framridningen och framhoppningen. Eftersom det var så himla mycket personer i denna klass oxå på framhoppningen så hoppade vi bara några språng och gick ut sen skrittade utanför.

Den här starten är den bästa vi har gjort hittils. Fick upp ett bra tempo, inga tveksamheter eller nåt.
Mitt mål med starten var att vi skulle komma igenom en kombination med räcke-räcke, men när jag gick banan så hade dom byggt räcke-oxer kombination. Kombinationen kom som nr 4 och jag höll om henne lite extra men hon hade inte en tvekan i huvudet utan hon bara galopperade på. Hon var helt otrolig. Men tyvärr så fick jag inte runt henne i en svår sväng med 2 galoppsprång fram till en stor oxer och då blev vägen sne och hon fick med sig en bom.

4 fel, men snabbast tid



Sjaket 1m-
Framridningen gick inte så bra, tjafsade emot bettet och ville inte alls. Så lät henne bara gå på och försökte få henne att bara gå på framåt. På framhoppningen gick det inte heller, hon drog och pannakaka blev det. Jag kunde bara sitta och åka med i hennes 400meters tempo, om jag tog minsta lilla så drog hon upp huvudet eller slängde det åt sidan.
När jag skulle hoppa banan så lyssnade hon helst plötsligt mycket bättre. Det gick snabbt men hon lyssnade iallafall, lät henne rulla på och hon fick sköta det mesta. Gick iallafall nolla i grunden och fick 4 fel i omhoppningen så efter en fruktansvärt framridning så gick det iallafall ganska bra.

0 + 4fel



Sjaket 1,05m-
Byte bett till denna klass till hennes vanliga 3-delat med D-ringar. Hon blir lite hängande med det här bettet när jag ska hoppa så vill helst inte rida på detta. Men hon gick bättre på framridningen, var mer lyhörd och lyssnade på mig. Framhoppningen gick sådär, jag var jätte trött eftersom det var så himla varmt och det hade tagit sån tid.
Inne på banan gick det bra, hittade inte riktigt linjerna men det var pga att Sjaket inte riktig tog mina förhållningar utan hon kunde bara gå i ett tempo och därför rev vi 2 hinder, men hon hoppade båda kombination och mur utan problemm. 

8 fel 



Bilder och filmer kommer:)



Dagens ridpass




Toulouce- Idag var det Evelina träning som stog på schemat. Åkte dit med Lilly och Ebba så när jag lasta ut Lollo så blev hon helt hysteriskt som hon brukar bli när hon måste gå ifrån en annan häst. Lite 4-årstrots..
Men iallafall så började vi med skritten, hon skulle svara framåt och bakåt. Har fått en mycket bättre svung i skritten nu så det kändes jättebra. När vi skulle börja trava så kom allt djävulskap, vad jag än gör så står hon och stutsar på stället i galopp. Men efter ett tag så gav hon sig och började lyssna på mig, men minsta lilla misstag jag råka göra så börja hon stutsa. Galoppen var iallafall jätte fin!
När man rider Lollo så gör man inte massa slutor, skänkelvikningar och såna fina dressyr saker, utan jag försöker mest få henne mjuk och följsam. Hon ska lyssna på mig och söka sig neråt och gå i ett lugn och vilande tempo, men ändå kunna minska och öka. Man rider mest på fyrkantspåret och man kan även lägga in lite olika stora volter.

Vi avslutade iallafall med att rida igenom debutant programmet. Första gången gick sådär, några saker funkar lite bättre än andra. Den andra gången vi red igenom det gick det mycket bättre, lite små missar men annars gick det jättebra.



Sjaket- red nere i gropen med henne, ville hoppa lite fälttävlans hinder med henne innan Måndag.
Började med att bara trava runt i hela gropen så hon fick känna på underlaget. Sen galopperade vi i ett lite högre tempo så hon fick upp pulsen ordentligt. Sen gick vi ruunt och hoppade lite hinder. Hon tycker ju inget är konstigt eller läskigt, hon bara flyger.. :)






När jag var klar så satt jag på mig mina springkläder och stack ut och joggade ca5km. Så idag har jag varit duktig:)



Filmer

Jag måste ha blivit helt knäpp men jag hittar inte hur man får fram inbäddnings koden på youtube så ni får 2 länkar som vi får gå in och kolla på..
Skittråkigt men vad ska jag göra??? ! nån som vet?



Toulouce i Ludvika 90cm
http://www.youtube.com/user/annacamiilla#p/a/u/1/PyqNCIluQWc




Sjaket i Ludivka 95cm
http://www.youtube.com/user/annacamiilla#p/a/u/0/OZJAcMrzNVA






Här är lite bilder från i Lördags..

I Lördags så red jag Kitty i paddocken och jobbade markarbete, hoppade 3 stuts och i slutet la vi upp det till en oxer.
Hon var jätte duktig och lugn hela tiden. Oxern låg på 80cm.. :)






Dagens ridpass..



Sjaket- Började med damen som har vilat i 3 dagar.. I Onsdags när jag träna för Evelina så funkade ingenting i vänster varvet men i höger var hon jätte fin. Men jag försöka låsa henne på Torsdagen oxå men hon ville verkligen ingenting. Så på Lördagen så kom våran massör ut och hon var väldigt stel i hela överlinjen, så han knäckte till och masserade henne. Så hon vila igår oxå men idag så fick hon ett lugnt pass i gräspaddocken.
Red henne i en låg och fin form, mest på raka linjer och lite serpentiner, lite halter och övergångar. Hon var jätte duktig och fast hon gick i lågform så orkade hon galoppera i en lugn och harmonisk galopp. Så det kändes bra.


Kitty- Red ut på henne tillsammans med Turre på Lilly. Vi red en vända till Gunsta och sen tillbaka genom skogen ut på skogsbilsvägen. Så båda fick springa av sig ordentligt men Kitty blev iallafall inte trött...


Emie och Lollo- Hoppade upp barbacka på Emie och hade Lollo i ledtygel. Skrittade i ungefär 45min, bara för att Lollo skulle ut och röra på sig så hon fick bort lite av mjölksyran som hon troligen fick igår..




Träning Lollo :)



Idag var jag och Therese med Lollo till Rimbo och tränade fälttävlan för Lena på Näs Gård.
Gick upp halv 6 imorse och åkte halv 7 så vi var där till strax förre halv 9. Så då kunde jag skritta och trava runt hela banan och vissa henne alla hindrena. Hon tyckte vissa hinder var lite läskiga och titta på. Men väl när vi hoppa så var det bara 2 hinder som hon tittade på, sen hoppade hon allt utan problem.

Hon var så himla duktig och vissade sig från sin bästa sida:)





























16/4 17/4




Idag och i går så fixade jag hela stallet och red så den här helgen har jag varit duktig att fixa sådana saker oxå
så har vi varit på kalas idag nere hos edvin,tomas,therse och lilla lea <3


Kitty- Idag var vi i padocken och red lite tempo växlingar och lite med att försöka få henne avslappnad och lung
och det gick jätte bra hon var lite hetsig i början men det blev bättre och bättre.
jag började med att få henne stäld åt båda hållen och det gick hon jätte bra på sen skulle vi försöka att hon på rakt spår att  hon skulle gå med rumpan innanför spåret men ändå vara stäld och hon har lättare för det i vänster varv men jag ska träna rätt mycket på att hon funkar i båda varven

lilly- Igår red jag Lilly för liselott och det gick oxå jätte bra.
men lilly var jätte tjurig i börja så hon stog och bara streta imot alla hjälper hon fick men jaja
sen när vi skulle galoppera så gick det så mycket bättre så det var ju skönt och äntligen så börjar hon tappa lite över hals och mage men fortförande massa jobb kvar ...
Idag red turre lilly och dom red lite markarbete och hoppade två språng på ett sockerblocks hinder på 60cm
och jag tror att det gick rätt bra.







Måste bara..

Måste bara lägga in lite bilder från igår, jag gick ner med Lollo i gropen som vi har och hoppade några språng på  hindrena där nere bara för att imorgon ska vi till Rimbo och träna för Lena:)

Hon hoppade iallafall hur bra som helst!!!!! :) Det var andra gången som vi hoppade fälttävlans hinder.
Hon tittar inte nånting och tvekar inte det minsta. Hoppade lutande, banken upp och ner, vedhög, smalhinder, hinder i backe och över en jätte stor snöhög å en eka.


















vad duktig jag är! Eller inte...

Jag hinner med nåt alls nu för tiden.. eller iallafall inte sitta vid datorn och göra massa andra såna saker utan det är hästarna som tar upp hela min tid just nu.
Efter jobbet gäller det att rida 3 till 4 hästar så man kommer in från stallet vid 9 och då hinner jag bara äta och fixa mig innan kl 10 då jag går och lägger mig för att orka upp dagen efter.


Men här kommer lite från förra helgens tävling i Ludvika.

Toulouce 90cm.
Hon var galen när jag tog ut henne från transporten och bara sprang runt hela tiden, sen fortsatt det på framridningen.
Hon var mer i luften än på marken vare sig jag skritta eller trava. Men väl inne på framhoppningen skötte hon sig jätte bra, kom het glädje hopp nån gång men annars så gick det bra.
När jag kom in i ridhuset så kunde vi gå runt och titta på alla hindrena för det var 2 på banan hela tiden. det var väldigt trångt där inne så till första hindret fick vi inte upp galoppen så det blev ett långt hopp på första hindret men hon klarade det och resten gick jättebra.
0 fel blev det och hon fick sin första rosett






Toulouce 95cm
Hon skötte sig mycket bättre på framridningen och framhoppningen å lyssnade på mig hela tiden.
Väl inte på banan så kunde vi denna gång och gå å titta på alla hinder. I denna klass så var det lite bättre väg till ettan så vi fick upp en bättre grundgalopp och hon hade ett mycket bättre flytt i denna klass än i första.
Men tyvärr så fick vi med en bom på tvåan, men vi hade snabbast tid så jag var super nöjd med henne i denna klass oxå.
4 fel









Sjaket 95cm
Super fin på framridningen, hade mitt nya bett på henne och hon funka så himla bra på det. Lyssnade super och hon blev inte hängande i munnen.
Framhoppningen gick som på räls och jag hoppade inte så mycket. Sjaket har ett så himla bra psyke, för väl inte på banan bryr hon sig inte om nåt. Det var lite mörkare, påskris med fjädrar, en läktare inpå hindrena och massa såna saker men hon bryr sig inte om nåt. Fick upp en bra galopp som jag har jobbat på väldigt mycket. Och sen rulla det på, hittade varje linje och allt flöt på. Gick till omhoppning men där så blev det 8 fel. Fick inte med ytterbogen i ena svängen sen var det en lång galoppsträcka till sista hindret och där tog jag en förhållning försent så då fick hon med frambommen.
0 - 8 fel. Precis utanför placering










Sjaket 1m.

Hon var tröttare i denna klass, inte alls som i första. Men det tog jätte långt tid emellan 95cm och 1m så hon blev lite uttråkad. När jag hoppade upp på henne så fick jag hjälpa henne väldigt mycket och fick inte alls runt henne i svängarna.
Men när jag kom in på banan gick det lite bättre. Vi fick 0 fel och i omhoppningen 4 fel, i svängen till nästsista hindret så gled sadel och jag hamnade i obalans och störde henne när hon skulle hoppa så då fick vi med bommen.
0 - 4 fel








iNTE BRA..

ojoj,, gud vad duktig jag har varit den här veckan... eller inte:(


Skulle ju skriva hur det gick på tävlingen i Söndags, men då somna jag kl 8 för jag var så himla trött.
Måndag så red jag efter jobbet sen åkte jag med Ebba till Uppsala och kom hem vid 11.
Tisdag så red jag och fixade med 4 hästar kom in rätt så sent och då orkade jag inte öppna datorn.
Onsdag så tränade jag för Evelina efter jobbet sen vänta jag på Ebba medans hon tränade och efter det red vi ut på Kitty och Lollo. Kom in vid halv 9 och åkte då till Hökåsen och hämtade mina stövlar, sen åt vi och efter det gick jag å la mig vid halv 11.

Fullt upp hela tiden. Men ikväll ska jag försöka lägga upp bilder och ladda in filmerna. Så idag eller imorgon så kommer det upp här:)



Idag fyller även våran Pappa år!!!!!!! :D







Hemkommen

Då var man hemkommen från tävling i Ludvika. Båda hästarna var jätte duktiga och Lollo fick sin första rosett :)
Lollo var felfri i 90cm och fick ett litet pet i 95cm. Sjaket fick jag 8fel i omhoppningen i 95cm och 4fel i omhoppningen i 1m. Så för att vara första tävling så skick det jätte bra:)


Skriver mer ikväll, för nu ska jag lägga mig framför tv:n och vila lite. Har vart uppe sen 5 imorse så kommer somna tidigt ikväll.. :P




Träning Evelina

Snart ska jag iväg och träna för Evelina med Lollo. Får väl se hur det går med galningen.

Provade hoppa henne igår och benen flög hur som helst och hon var mer i luften än på marken. Så jag undrar hur det kommer gå på Söndag. ? :S



Ikväll ska vilma och ebba tränade i paddocken, så vi hoppas på att vädret håller i säg:)




Dagen ridpass



Idag har jag varit duktig och hunnit med 4 hästar, fast det regna och när jag var klar så var jag genomblöt..


Touloue- Hon är helt friskt nu och igång för fullt:) Känns jätte skönt, red runt gropen med henne helt själv. Galopperade för det mesta och hon fick länga på stegen och verkligen ta i. Hon tyckte de var roligt att komma ut så det blev lite stuts och hon tittade på lite saker men hon sprang iallafall fram och inte flög åt sidan eller stanna som hon gjort förut.


Sjaket- Red i paddocken med hoppsadeln. Tog ett av mina mylerbett, hon blir lite lättare i munnen med det så jag kan rida henne i en lite högre form. Gjorde mycket halter och övergångar, från skritt till galopp och trav till halt och lite sånt. Gjorde mycket småvolter så jag tränade på att få med hennes ytterbog hela t
Hon var jätte duktigt


Kitty- Red upp på skogsbilsvägen och lät henne bara springa så lång hon ville. Skrittade såklart fram henne men sen så fick hon springa. Vi travade ungefär 1,5km och sen så galopperade hon nästan i 3 km. Sen så travade vi alla kilometer hem förutom den sista, då var hon trött så hon kunde skritta hem på långtygel:)


Lilly- Provade ett nytt bett på henne på vi har upptäckt att hon inte trivs på rakabett. Och jag hittade ett Tredelat pessoa bett med gummi i hennes storlek i våran bett låda, så Therese och jag tyckte att vi skulle prova det. Och hon funkade jätte bra på det, red runt gropen där hon brukar vara jätte stutsig och bara springa i uppförsbackarna.
Men nu så kunde jag ha henne kontrollerad i en låg och fin form i alla gångarterna. Ökade på henne riktigt mycket en och när jag tog i tygel så sakta hon av på engång utan att stutsa och dra upp huvudet utan hon bara gick ner i trav i en fin form. Sen så kunde hon galoppera i uppförsbackarna jätte sakta utan att bli hetsig.
Hon hade  öronen farmåt hela tiden och man såg på henne att hon trivdes.




Lite bilder från hoppningen:)




























har inte hunnit blogga..

Samma vissa varje helg, fullt upp :)

Börjar med Fredag, först tränade jag Vilma och Ebba. Fanns inga hinder framme så fick bära fram lite saker så det blev bara en kombination med räcke-räcke. Så då tränade vi på 5,5:an. Ebba red ju Kitty så för henne blev det bra träning då hon inte kunde springa iväg emellan utan behövde backa av och vänta. Vilma och Mimmi fick bara träna på att hitta flyttet igenom hela kombinationen. Vilma hoppade även ända upp till 1m på Mimmi, dom var jätte duktiga:)


Sen åkte vi dit med Lilly och Leo. Jag red igenom Lilly och Vilma red Leo, dom provade hoppade å hoppa litegrann och dom var jätte duktiga. Men man ser att Leo inte är så gamal, han har ju inte så bra kordinations förmåga, men med lite träning så kommer det gå jättebra:) Lilly red jag i låg och fin form och sen så fickjag prova hoppa lite på henne. Inte högt men några språng. :) Roligt att hoppa ponny igen,, lite konstigt bara..

Sen åt vi spicy och gick å la oss. För i Lördags (igår) så åkte vi till Stockholm och shoppade lite. :)
Gick upp halv 8 och hade fixat klart stallet till kvart över 9. Sen åkte vi tio i 10 och var framme i stockholm halv12. Gick där till 4 och var hemma till 6.

Då stack vi ut och skrittade på Kitty, Leo och Lollo. När vi kom tillbaka så tänkte vi rida ut på dom andra 3 men klockan var red 8 så det blev lite sent.


Idag så har vi fixat i stallet nästan hela dagen. Började rida 3 hästar, Lollo, Leo och Kitty. Skrittade ch travade ute i skogen i ungefär 30 minuter. Sen så mockade jag och Ebba och Vilma gjorde hö medans dom andra 3, Emie, Lilly och Sjaket åt sitt morgonhö. När dom var klara red vi upp till paddocken och red dressyr.
Gick rätt så bra med Sjaket, hon var lite hängig i munnen men fick henne rätt så fin i slutet. Tränade mycket på våra avsaktningar och igångsättningar och i slutet gick det jättebra:)

Efter ridturen fixade vi klart i stallet och la in spån och fixa vatten. Sen åkte vi upp till Mimmi i Hällby och mockade och fixade där uppe.
När vi kom hem hade mamma lagat mat och efter det så åkte vi med mamma till en barnloppis och sen till Hööks och köpte ett nytt träns, sadelgjord och senskydd till Leo. Nu kommer han bli jätte fin :D


Och nu är dagen slut och ännu en vecka väntar. Nästa helg blir det väl lika fullt upp som vanligt, men då är det tävling på Söndagen:)




Årets Angloarab 2010, det ni!!!!

Våran guldklimp Toulouce x blev vald till årets angloarab 2010 nyligen.

Motiveringen löd: Toulouce har under 2010 fått dubbeldiplom på Strömsholm i maj med 48 poäng som hopphäst och 47 poäng som dressyrhäst. Hon visades även på SAAFs riksutställning i augusti där hon tilldelades guld och BIS, hon blev  även bästa hopphäst och bästa dressyrhäst.

I och med det så är vi som ägare väldigt stolta då vi gjort det mesta arbetet med henne sedan föl helt själva.
Vi vill även tacka Evelina Johannisson för all hjälp inför tre-årstestet och hennes visning av Toulouce på tre-årstestet och på RIKS. TACK EVELINA!!!!!

Nu är Lollo värd en hel påse med morötter. Ska nog få det snarast!!!!

Idag...

Idag så händer det inte mycket.

Sjaket får en extra vilodag då hon har varit lite trött den senaste tiden. Men hon brukar bli så här när det är pälsfällning och vädret är som det är..

Men imorgon ska hon bli riden när vi har kommit hem från Stockholm.

Så ikväll blir det att först träna Ebba på Kitty och Vilma på Mimmi, sen ska Vilma rida Leo och jag ska rida igenom Lilly..
Sen ska vi åka in och hämta spicy och sen är det sängen som gäller för mig.


Har bara blivit värre idag med hostan och halsontet:( Så jag får väl se hur bra jag mår efter en dag i Stockholm imorgon.. :)




Toulouce

Igår longerade jag henne när jag hade tagit in dom från hagen.
Travade massor så hon verkligen fick anstränga sig, ingenting. Hon fick galoppera och busa, ingenting när hon sakta av. Så det känns super bra:)
Longerar henne idag oxå så hon får springa bralla av sig lite..

Imorgon ska jag prova att skritta henne, så får vi se hur det går:)




RSS 2.0