Dagens ridpass..



Sjaket- Började med damen som har vilat i 3 dagar.. I Onsdags när jag träna för Evelina så funkade ingenting i vänster varvet men i höger var hon jätte fin. Men jag försöka låsa henne på Torsdagen oxå men hon ville verkligen ingenting. Så på Lördagen så kom våran massör ut och hon var väldigt stel i hela överlinjen, så han knäckte till och masserade henne. Så hon vila igår oxå men idag så fick hon ett lugnt pass i gräspaddocken.
Red henne i en låg och fin form, mest på raka linjer och lite serpentiner, lite halter och övergångar. Hon var jätte duktig och fast hon gick i lågform så orkade hon galoppera i en lugn och harmonisk galopp. Så det kändes bra.


Kitty- Red ut på henne tillsammans med Turre på Lilly. Vi red en vända till Gunsta och sen tillbaka genom skogen ut på skogsbilsvägen. Så båda fick springa av sig ordentligt men Kitty blev iallafall inte trött...


Emie och Lollo- Hoppade upp barbacka på Emie och hade Lollo i ledtygel. Skrittade i ungefär 45min, bara för att Lollo skulle ut och röra på sig så hon fick bort lite av mjölksyran som hon troligen fick igår..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0