har inte hunnit blogga..

Samma vissa varje helg, fullt upp :)

Börjar med Fredag, först tränade jag Vilma och Ebba. Fanns inga hinder framme så fick bära fram lite saker så det blev bara en kombination med räcke-räcke. Så då tränade vi på 5,5:an. Ebba red ju Kitty så för henne blev det bra träning då hon inte kunde springa iväg emellan utan behövde backa av och vänta. Vilma och Mimmi fick bara träna på att hitta flyttet igenom hela kombinationen. Vilma hoppade även ända upp till 1m på Mimmi, dom var jätte duktiga:)


Sen åkte vi dit med Lilly och Leo. Jag red igenom Lilly och Vilma red Leo, dom provade hoppade å hoppa litegrann och dom var jätte duktiga. Men man ser att Leo inte är så gamal, han har ju inte så bra kordinations förmåga, men med lite träning så kommer det gå jättebra:) Lilly red jag i låg och fin form och sen så fickjag prova hoppa lite på henne. Inte högt men några språng. :) Roligt att hoppa ponny igen,, lite konstigt bara..

Sen åt vi spicy och gick å la oss. För i Lördags (igår) så åkte vi till Stockholm och shoppade lite. :)
Gick upp halv 8 och hade fixat klart stallet till kvart över 9. Sen åkte vi tio i 10 och var framme i stockholm halv12. Gick där till 4 och var hemma till 6.

Då stack vi ut och skrittade på Kitty, Leo och Lollo. När vi kom tillbaka så tänkte vi rida ut på dom andra 3 men klockan var red 8 så det blev lite sent.


Idag så har vi fixat i stallet nästan hela dagen. Började rida 3 hästar, Lollo, Leo och Kitty. Skrittade ch travade ute i skogen i ungefär 30 minuter. Sen så mockade jag och Ebba och Vilma gjorde hö medans dom andra 3, Emie, Lilly och Sjaket åt sitt morgonhö. När dom var klara red vi upp till paddocken och red dressyr.
Gick rätt så bra med Sjaket, hon var lite hängig i munnen men fick henne rätt så fin i slutet. Tränade mycket på våra avsaktningar och igångsättningar och i slutet gick det jättebra:)

Efter ridturen fixade vi klart i stallet och la in spån och fixa vatten. Sen åkte vi upp till Mimmi i Hällby och mockade och fixade där uppe.
När vi kom hem hade mamma lagat mat och efter det så åkte vi med mamma till en barnloppis och sen till Hööks och köpte ett nytt träns, sadelgjord och senskydd till Leo. Nu kommer han bli jätte fin :D


Och nu är dagen slut och ännu en vecka väntar. Nästa helg blir det väl lika fullt upp som vanligt, men då är det tävling på Söndagen:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0