Tisdag

Igår var veterinären ute i stallet och kollade till Lollos has som hon skurit upp på staketet då hon försökte ta sig igenom det en kväll. Troligvis så kommer hon få ett överben och lite ärrvävnad som inte kommer sjunka tillbaka utan blir ett skönhetsfel. Hoppas bara att det inte blir allt för stor defekt då hon är väldigt snygg annars.

Typiskt att allt sånt här ska hända när man har planer.....Den 8:e augusti ska hon visas på RIKS (utställning) för angloaraber i Örebro och visas av Evelina Johannisson som visade henne på 3-årstestet. Hoppas hon kan göra samma bedrift på RIKS som på Strömsholm. Till RIKS tar vi även med hennes mamma Tantieme som Camilla ska visa för att vara med i brukschampionatet. Emie har varit med i det två ggr tidigare och båda gångerna har hon vunnit men i år tror jag hon kommer bli slagen men man kan ju alltid hoppas. Några rosetter ska vi i alla fall komma hem med.

Nu har hästarna sommarvila i en vecka så det blir inte så mycket skrivet om vad vi gör med dem då de bara går i hagen under dagarna och mumsar gräs men lite ska vi nog kunna skriva. Camilla ska åka till skåne på freda och titta på Falsterbo Horse Show, jag är faktiskt lite avundsjuk, men men det kommer fler år.

// Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0