Bilder Toulouce x och presentation

Toulouce eller Lollo som vi kallar henne är våran egna uppfödning som är född 2007. Lollo är även hon som sin mor ren Angloarab.
Lollo har haft många framgångar som unghäst. När hon var föl blev hon Guld belönad och fick många fina lovord från många olika domare. 2008 sen så ställde vi upp på Angloriks nere i Halmstad och där blev hon igen Guldbelönad som 1-åring. Hon fick även 8-9 i hoppning då vi löshoppade henne, för ville se vad domarena tyckte.
Som 2-åring hade hon ett lugnt år, sen 2010 när hon fyllde år så var hon med på 3-årstestet på Strömsholm där fick hon dubbeldiplom. I augusti var det Angloriks igen och där blev hon guldbelönad igen och AB premierad. Hon vann bästa gång, bästa hopp och blev bästa Anglo på riks.
2011 när hon var 4-åring börja vi tävla henne, meningen var öppna championaten i fälttävlan, men hon missa det tyvärr med 1% i dressyren ena gången och en för mycket vägran i terrängen andra gången.
I hoppningen däremot har det gått över förväntan, på 9 starter så var 6 felfria och dom andra med 4 fel. Om vi hade varit smarta och löst championats bevis för hoppningen så hade hon kvalat på sina 2 första starter.
Sen vissades hon oxå på 4-årschampionatet och där gick det oxå bra i dressyren, men hoppningen fick hon lite nerslag på då underlägget i ridhuset smattra så mycket så hon blev som galen för hon trodde hon var ute i terrängen.

Så denna lilla dam har hunnit med mycket i sitt liv, men även varit skadad mycket. Hon skulle behöva gå i en sand hage på 20x40m utan stenar och utan träd och bara en liten snäll shettis till kompis.....
Men sånt är vi emot så hon får gå i våra steniga och träiga hagar.  :)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0