Då är man hem kommen...

Då har man kommit hem från träningen i Enköping. Det var väl både bra och dåligt..
Vi var lite väl många för att hoppa och vi red utomhus, träningen börja halv 7 så det blev mörk rätt så snabbt.
Men annars så älskar jag Lena träningar, men Lia var lite vild idag. Kanske för jag inte ridit henne på 2 dagar.

Började med lite trav och galoppbommar sen lavi upp det och började hoppa en serie med 3 hinder och ett galoppsprång mellan varje. Lia klara det väldigt bra och hoppade igenom utan problem. Sen la vi på ett till hinder, men då till ett stuts avstånd. Så så hade vi hinder-stuts-hinder-1språng-hinder-1språng-hinder.
Lia klara även det väldigt bra för att annars vara så himla vinglig, men det blir bättre för varje gång vi tränar =) 

Sen hoppade vi lite enkelhinder och linjer. Lia tyckte alla hinder var jätteläskiga så ibörjan kom vi i trav. Sen rullade vi på i galopp. 
När vi skulle hoppa det sista hindret så hade det hunnit bli väldigt mörk så det blev skuggor av hindrena bakom hindrena. Så när vi skulle komma på det sista hindret så stanna Lia en gång först sen kom vi igen och precis när hon skulle hoppa av ångrar hon sig och jag flyger som en vante... Lia var rädd för skuggan.... Den kunde ju bita henne:P 
Men jag hoppade upp igen och hon fick kolla på hindret och så gick vi runt det och då blev hon livrädd för skuggan, tog jätte språng över den. Tokiga damen...

Så vi strunta i det hindret och så hoppade vi ett annat som inte hade nån stor skugga bakom sig. Sen gav vi oss. 
Hon var duktig hela tiden, men hon hoppade lite kantigt i början. Hon är sån att hon måste hoppa många språng innan hon slappnar av och hoppar igenom kroppen. Så när hon väl börja göra det från början kommer hon bli superfin =) 


Kanske kommer in nån bild eller film, för Malin följde med.. 


Vilma och Mimmi var ju även dom med. Mimmi var en riktigt piggilin idag och Vilma hade fullt upp med att bromsa henne hela tiden istället för att rida framåt som det brukar vara... =)


 

Kommentarer
Postat av: vilma

HahA, knäppo ponny jag har ;p

2011-09-24 @ 21:42:15
URL: http://pownieligan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0