Dagens Ridpass




Kitty- Markarbete i gräspaddocken stog på schemat för henne. Värmade upp henne lite snabbt med mycket tempoväxlingar och flyttade lite för skänkel och sen så började vi med övningarna. Idag tränade vi mest travhoppning, att hon ska vänta på mig och inte sticka iväg innan hindrena. Fortsatte sen med lägga en bom framför hindrena på galoppavstånd. Hoppade på lite olika linjer i trav och hon var jätteduktig. 
Vi tränar inte högre än 60cm men man känner en annan glädje i Kitty nu, förut visste hon inte riktigt vad hon skulle göra och hade ingen bjudning mot hindrena. Men nu så har bjudningen kommit tillbaka och hon vill verkligen hoppa. 
Så det känns jättebra, ska troligen försöka hitta nån tävling som har 80cm och åka till. 



Sjaket- Fick en långtur runt gropen idag, gjorde mycket tempoväxlingar och övergångar. Hon lyssnar super bra på ny bettet iallafall, hon blir inte alls lika tung. Eftersom dom håller på oh gör om vägen på ena sidan gropen så red jag ner i gropen och red genom vattnet och sen klättrade vi lite. Ska börja göra det minst 2 gånger i veckan nu med henne så hon verkligen bygger upp rump och rygggmsuklerna.



Lollo vilar denna vecka och sätts i gång på söndag. Emie- väntar vi på att hon ska bli brunstig då vi ska betäcka henne igen. Det kommer bli ett helsyskon till Lollo och vi hoppas på en snygg hingst:D





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0