Träning för Lindelöw

Träningen igår för Lennart gick jätte bra, men det blev lite stressigt på vägen dit..

Började med att jag glömde ridstövlarna i stallet, så när vi kom ut på Salavägen så fick vi vända. När vi kom ut på E18 så fastna vi bakom en lastbil med bredlast och det var nästan ingen som våga köra om. Så från Västerås till Köping tog det 45minuter, där kom vi om lastbilen. Då hade vi ungefär 45minuter på oss och åka till Eklunda.
När vi började närma oss Örebro så skulle jag ta upp pengarna ur jackan och lägga dom i västen istället och då hittar jag inte dom. Men det fixades iallafall..
Klockan 19.35 parkerade vi på parkeringen och då var det bara att slänga på Lollo alla saker och upp och rida.


Så i början var hon väligt spänd och tittade nästan på allt och hon lyssnade inte direkt på skänklarna. Men när vi kom igång och började travhoppa så blev det bättre och bättre. Efter alla hinder skulle vi galoppera fram ordentligt så hon slutade slänga med huvudet och inte stanna. Vi fortsatte hoppa lite olika serier, med vattenmatta och kombination.

Förra gången vi hoppade vattenmatta tyckte hon inte alls om den men igår så hoppade hoon de som vilket annat hinder som helst. Sen i slutet fick vi prova hoppa en kombination med räcke-räcke och det hoppade hon hur enkelt som helst.


Efter 1,5timme träning var Lollo rätt så trött. Hon var jätteduktig hela träningen och vissade sig från bästa sida:)
Alla tyckte hon var superduktig och jättefin:D

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0