Fredag och massa åska..... :S

Imorse kl 5 så vakna jag av värsta åskvädret, lät som hela gesala skulle gå under....
Somna om iallafall och vakna kl 7 igen,, då skulle Ebba, jag och Malin gå och plocka flyghavre men de åskade lite smått fortfarande. Då gick vi till packeriet i stället. Hästarna fick stå kvar inne oxå.

Det jobbiga med åska är att vi inte kan köra maskinen i packeriet om det gör de så då får vi ett väldigt stort problem. Men vi började köra den litegrann men fick stänga av den och plocka i alla beställningar istället. Vid halv 9 tyckte vi att det inte hade åskat på jättelänge så då startade vi upp den igen (starta upp den tar ca 10min).
Vi började köra och efter 10minuters kör tid så kommer värsta åsksmällen och stänger ner hela datasystemet, men maskin fortsätter att snurra.. Massa ägg blev äggkrasch...
Fick springa och stänga av på stora nödstoppen för inga knappar eller nödstoppar på maskinen funkade inte.

Så nu har vi stått och plockat ur massa ägg som måste bort och vi kan inte starta igång den än för de åskar fortfarande. Så vi får se hur mycket vi får kört idag...,





Igår så åkte vi med Lilly till My, Ebba ska åka hem på Söndag och nästa vecka åker hon på lite semester så då ska My ha henne under tiden så hon inte står hela tiden. Ebba red Salsa när vi kom dit och My red Lilly. Det gick jättebra och kommer gå superbra =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0