inge blogg på många dagar..

Har haft fullt upp hela veckan, om man inte har vart på jobbet har jag suttit i lastbilen med hästarna och åkte fram och tillbaka överallt.

Idag så var jag iallafall med Lollo till ridhuset och tränade hoppning. Hon var lite busig i början och tyckte att var lite läskigt, men efter lite ridning så gick det bättre och bättre. Hoppade först ett räcke, sen en av oxrarna som fanns framme. Sen hoppade vi en bana med 5 hinder på nästan 90cm. Hon var jätte duktig och bara flög över allt och hon tog i lite väl mycket. Men det är väl sånt vi får träna på. Hon är ju bara 4år så man kan ju inte begära så mycket.

Imorgon åker Ebba och jag ner till Göteborg, eller till Gustafs som ligger en bit utanför Varberg. Där ska vi sova hos Ebbas farmor och farfar. Sen på Lördag åker vi in till Göteborg och tittar på GHS. Sen på Söndagen innan vi åker hem så ska vi gå på Ullared ett tag:) Så det kommer spenderas mycket pengar i helgen, tyvärr..


Orkar inte skriva så mycket mer men lägger in lite bilder från dagens träning med Lollo, så kommer det en film på Edvin och Leo sen när dom hoppar sitt första hinder:)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0