Svar på kommentar

Natalie om Svar på kommentar:
Får man åka och hoppa i eran grop? :)
Vad kostar det isf? Ska man ringa och boka innan?

Kul att hitta hit så man kan följa er!


Svar: Hej! Det är inte våran grop, det är en vän till familjen som bor här i Gesala som äger marken men vi har fått bygga hinder och fixat iordning där nere då han tycker det är bättre att vi använder den än att den står och bara växer igen. 
Det kostar ingenting och träna där, men om vi skulle ha nån fixar dag som vi brukar ordna på våren så brukar vi vilja att dom som hoppar och använder gropen kommer och hjälper till. 
.
Och du behöver inte boka någon tid, men han som äger marken vill gärna att man meddelar oss eller han om det är så att man vill ner å träna så man vet att det är nån där. 
Och om nåt hinder går sönder när man tränar så vill vi oxå att man medelar det. 
Har vart flera gånger när vi kommer ner så har folk byggt ner eller rivit hindrena å inte fixat till dom eller hört av sig att dom har gått sönder

Vi gör ju ändå allt gratis och tar från våra egna pengar och bygger hinder där nere och underhåller dom, så det är inte så kul när man kommer ner å det mesta är sönder :(
Vi vill kunna börja träna tidigt på säsongen så hästarna är startklara till maj, det är därför vi har denna grop.
Men nästa år kommer vi troligen inte lägga så mycket tid på gropen då vi ska bygga en egen fälttävlansbana på gräs, på en åker som vi fått av våran snälla pappa :) 




 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0