Lollo på träningsläger

I måndags åkte jag och Ebba med Lollo till Årsta på träningsläger och kom hem igår.

Första dagen var hon som ett monster. Hoppa och stutsa, stegra och massa sånt.
Började med ett markarbetepass på förmiddagen. Vi hade 3 bommar på ena lågsidan med 15m mellan alla.
Så tränade vi på att korta och länge galoppen. Ibörjan var hon somsagt helt galen, men efter ett tag så lugna hon ner sig och koncentrerade sig bra.


På eftermiddagen så skulle Maria träna terräng på henne, men när vi skulle börja hoppa ute på banan så blev hon totalt galen, så vi fick gå in i ridhuset och red henne där. I slutet lugna hon ner sig väldigt mycket så då prova vi och gå ut till terrängbanan igen och då sköte hon sig jättebra och hoppade massa olika hinder.


Igår så började vi i ridhuset, värmde upp henne och hoppade lite småhinder. Så när hon kändes lugn och kontollerad så gick vi ut till terrängbanan. Hon sköte sig lika bra då som hon hade gjort första dagen. Så dom hoppade runt på massa olika hinder.

På eftermiddagen så red vi bara ett kortpass i ridhuset och dom tränade på grejerna som Maria ska göra på kvaliten den 27 augusti. Det gick oxå jättebra, hon var lite trött men sköte sig iallafall.



Så nu har Lollo vila i 3 dagar och så ska jag ut och rida i skogen och dressyr fram tills på Torsdag. Då åker hon till Maria för att tävla på Årsta sen på Söndagen.



Tog massa bilder och filmade under alla ridpass så ska ta och lägga in allt i datan, så kommer det upp här sen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0