Nu har vi hoppat:)

Gud vad hon var duktigt!!! Lollo är våran lilla stjärna. Helt underbar. Hade massa bus i gropen så hon höll på att bocka och slänga med huvudet hela tiden, framför som bakom hindrena. Men över hindrena kom vi och hon bara flög!! :D
Längtar tills nästa gång.. Men det blir inte på ett tag. 

Började med att rida fram. Red runt lite överallt så hon fick lyfta benen och svänga och tänka. både i skritt och trav, höll på att flyga av en gång då hon tyckte ett hinder som vi skulle rida på sidan om var läskigt.. Men satt kvar iallafall. Sen när vi skulle börja galoppera så stog hon nästan still på stället och bara bocka, men det var bara att försöka få fram henne för då slutar hon. Men det tog ungefär 4 varv innan hon sluta och gick i sin fina lugna form. Sen hoppa vi fram på en liten stock. Första gången vi kommer i trav så stannar hon och typ reser sig och hoppar över stillastående 1 meter över hindret och efter hindret börja hon bocka... Nästa gång vi kom så gick det bättre. Sen hoppade vi en eka, första språnget super stort, men sen hoppade hon finare och var jätte duktig..
Sen gick vi bort och hoppade en mur, en kombination och våran triangel. Allt gick jätte bra och hon bara flög. Sen hoppade vi ett smal hinder. Hon bara flyger igenom det. Det roliga var att det var nästan enklare att hoppa det med lollo än vad det är med Sjaket. Efter det så fick hon vila ett tag sen hoppade vi två hinder som avslutning. En rishög som ligger på 90cm-1m och ett halvfärdigt tak på 90cm. Och hon tar det som hon inte gjort något annat. lite vinkligt en bit innan men hon klarar det iallafall.
Men det märks att hon får havre nu iallafall, så nu ska hon bara få "använda" den energin hon får från havren oxå.. men det kommer hon få göra.

Micke var ju med och fotade och mamma filmade så ska fixa ihop filmen och så fotade Therese oxå men min kamera tyckte det var dåligt ljus och en hund slickade på linsen (fast den inte skulle det) så linsen blev smutsig och Therese fick inte bort allt så den ville inte riktigt fukosera så bra hela tiden.. Men Jag hoppas Micke fick några bilder:)

Han är så snäll som kommer ner och fotar mig hela tiden. Jag behöver bara säga till så kommer han.. :) Det är så roligt oxå och verkligen få fina bilder hela tiden!!! Så tack Micke för att du följer med nästan hela tiden!!
Tycker ni borde gå in på Mickes Hemsida Här  och kolla på hans bilder!!



Här kommer iallafall lite bilder från kvällens hoppning, men som nämnt så är skärpan inge bra. Men man får titta på hur hon är över hinderna och allt annat istället..



Stocken


Ekan




Muren




Stockar



Triangeln



Smal hindret



Taket




Fina Lollo efter att hon har hoppat:)






//Camiilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0