Hoppträning:)

Nu så har vi fixat banan tills på Onsdag, med några nya hinder:) Så kom igen alla som inte har anmält er än anmäl er !!!

Hoppträning gick iallafall super!! 
Malin och Emie - Hoppade en bana på 40cm både i trav och galopp 2 gånger och allt gick super bra! Dom bara flög över allt och det kommer gå super bra på Onsdag!

Emelie och Gullan - Hoppade oxå massa hinder på 40cm och bara flög över! Det gick hur bra som helst och Gullan tycke det var super kul !:D Kommer gå super bra på Onsdag, dom kommer bara flygga över allt. :)


Jag och Lollo
- Vi började med att hoppa fram på 2 hinder. Hon är så balanserad och fin! Hoppar inte högre än vad hon behöver. Och i början hoppade vi i trav men fortsatte sedan i galopp och hon hoppar så mycket finare i galopp än i trav. Sen hoppade en bana på 40cm och det gick super bra! Hon är helt underbar:D Hon fixar allt så himla enkelt. Vi fick avsluta med att hoppa ett hinder på 60cm och bara flög över inga konstigheter alls. Längtar tills Lollo och jag får vara med på små tävlingar:)


Ebba och Emie - Dom hoppade en banan på 60cm och det gick super bra efter ett tag. Hoppade banan 2 gånger och sista gången gick jätte bra. Det kommer oxå gå super bra på Onsdag. Ebba har utvecklats så mycket den här sommaren! Och hon kommer bara fortsätta utvecklats om hon bara fortsätter. Är stolt över henne, om bara hennes F******** kunde se det oxå.

 

Efterträning så fixade vi hästarna och sen så släppte vi ut dom. Dom stora fick gå i gräshagen och Gullan i hagen bakom stallet. Men Gullan sprang så mycket så vi släppte ihop dom istället och allt gick super bra. Inga konstigheter eller någonting.. Så det var rätt så skönt eftersom Gullan ska vara här tills på Onsdag.


Imorgon ska vi träna Dressyr i paddocken. Och Lollo ska vila tror jag. Hon ska ju åka till Evelina imorgon och vara där en vecka nu innan Riks på Söndag. Sen kommer hon hem igen. Så nu får jag inte rida henne på en hel vecka.. :( Men roligare när hon kommer hem:)










Mer bilder kan ni titta på i mitt webbalbum..
http://picasaweb.google.com/113506211805949139203/2010_08_01?authkey=Gv1sRgCPSvh5zW-caj1QE


En film på Lollo när hon hoppar kommer in så fort den har laddas upp:)


//Camiilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0